Testimonials

Hør fra vores tilfredse kunder: Læs hvorfor de ville vælge os igen.


FutureScouts logo

Bartek er en dygtig AI-instruktør. Efter at have deltaget i hans 1-times kursus i ChatGPT, kan jeg helhjertet anbefale ham.

Han forklarer klart og demonstrerer effektivt, hvordan man udnytter ChatGPT’s fulde potentiale. Bartek tilpasser sin undervisning til hver enkelt deltager og lytter opmærksomt til deres feedback.

Hans dybe viden om ChatGPT kombineret med hans passion gør hans kurser engagerende og meget informative. Jeg kan varmt anbefale Barteks kurser til alle, der ønsker en solid forståelse af ChatGPT.

– Maria Benedikte Skjærven, Stifter af Futurescouts, forfatter, IT-konsulent

JustCollab logo

Efter et forløb hos Bartek kommer man til at bruge det i hverdagen, fordi det ikke længere er abstrakt og fluffy men konkret og håndgribeligt.

– Betine Noe Favrholt, Futurist jurist og Aftalefacilitator, JustCollab.dk

Capgemini logo

Bartek vrider og drejer indholdet på en magisk måde, så det bliver levende og interagerer med publikum på en måde, der både er underholdende og meget lærerig. Hvis du endnu ikke har haft fornøjelsen af at lytte til Bartek, så er det et “must” i fremtiden.

– Thomas Oxboell Head of Digital Assurance & Test, Capgemini Danmark

Laerdal logo

Hans initiativ, hans skarpe forståelse af tekniske og ledelsesmæssige problemer, hans fremragende problemløsningskapacitet og hans menneskelighed og sans for humor gjorde ham meget værdsat.

– Nuria Rodriguez PelliteroTechnical Team Manager, Laerdal Copenhagen

LederLøft logo

Jeg var virkelig overrasket over, hvad vi kunne nå på en time – og hvordan chatGPT kan være en fantastisk sparringsmakker og udvikler ifm min planlægning af undervisning – samtidig med, at den på sigt kan være med til, at jeg sparer tid på planlægningen.

– Cæcilia Nilsson, Stifter af LØFT, dannelses- og lærer-rebellen for skoler og ledelse