Foredrag: Hvordan test og videnskab har ødelagt internettet og demokratiet

A keynote about how test and science destroyed the internet

I dette tankevækkende foredrag tager vi et dybt dyk ned i, hvordan test og videnskab, to søjler i moderne samfund, paradoksalt nok har bidraget til at undergrave både internettet og demokratiet. Vi vil udforske de grundlæggende begreber af test og videnskab gennem hands-on eksempler, så alle kan følge med. Men vi stopper ikke der.

Ved at bruge konkrete eksempler og aktuelle tilfælde vil vi undersøge, hvordan anvendelsen af test og videnskab på forskellige måder har ført til utilsigtede konsekvenser for internettet og demokratiet. Vi vil se på, hvordan manipulation af data, algoritmer og testresultater har både forbedret og forværret internettet og demokratiet. Vi vil også undersøge årsagerne til disse fænomener og diskutere, hvordan vi kan undgå dem i fremtiden.


Udbytte:

  • Få en forståelse for, hvad test og videnskab er, og hvordan de bringer værdi i hverdagen. Lær at anvende denne viden til at forbedre dit liv og arbejde. Alle mennesker bruger personligt videnskabelige metoder uden at være bevidste om det.
  • Lær, hvordan test og videnskab har undermineret internettet og demokratiet. Se, hvordan SEO har saboteret Googles søgealgoritme, og ført til indhold af lavere kvalitet.
  • Lær hvordan alting kan ses fra mindst to sider og hvilken af disse gavner dig, dine kære og dit samfund?

Dette foredrag er ideelt for alle, der interesserer sig for teknologi, politik, og samfundsudvikling, og som ønsker at forstå de dybere mekanismer bag de udfordringer, vi står overfor i det 21. århundrede.


Bartek Rohard Warszawski
Quality Coach & Test Arkitekt

Bartek er en anerkendt ekspert inden for softwaretestindustrien og har deltaget i flere store IT-projekter. Han har holdt workshops og keynotes om Test Driven Development, softwaretest og AI siden 2018. Han har også sin egen AI-læringsplatform (e-learning 3.0).

Clients 2007-2024: Nexi, Nets, 7N, Epico, Laerdal, Sundhedsdata styrelsen, Digitaliserings styrelsen, SogetiLabs, TopDanmark, Kombit, Systematic, Capgemini, DSB, Din Offentlige Transport, Undervisningsministeriet, IT-VEST, Effective Learning, ConDidact, Eksport Kredit Fonden

Format: Keynote præsentation
Lokation: København, Aarhus eller online
Sprog: Dansk / Engelsk
Varighed: 30 min. – 2 timer
Maks. deltagere: ingen begrænsning
Pris: kontakt mig