Individets værdi i en fremtid med AI (foredrag)

Formål

Er du klar til at dykke ned i din og din organisations rolle i den AI-drevne fremtid? En verden hvor AI potentielt kan automatisere størstedelen af nutidens opgaver?

Man kan nemt blive overvældet og tænke:
“Er vores tid forbi?” eller “Passer jeg overhovedet ind i denne nye æra?”

Men alting er ikke tabt, tværtimod kun vundet!
AI’s potentiale ligger ikke kun i automatisering, men i den dybere symbiose mellem AI og mennesket. (som f.eks. det jeg kalder for AI-learning, som er e-learning 3.0)

For AI kan hjælpe individet og individet kan hjælpe AI 💪❤️🦾

Tag med på en let forståelig filosofisk rejse gennem tid og teknologi, hvor vi udforsker dette samspil.

Dette er din chance for for finde dig og din organisations rolle i en fremtid med AI!

Hvad vil foredraget dække?
 • En rejse fra 1770 til nu, hvor vi dykker ned i historien bag robotter og på det sprog der blev skabt for beskrive dem.
 • Eksempler på symbiose mellem mennesket og AI, som allerede har fundet sted og som kun kommer til at vokse.
 • Fremtidens sprog, der giver dig og din organisation mulighed for bedre at forstå og kommunikere om AI.
 • Praktiske eksempler på AI-learnings betydning for udvikling på individuelt og organisatorisk niveau. Mens traditionel E-learning taler til dig, skaber AI-learning en dialog med dig!
Hvad får du/I med hjem?
 1. Forståelse af AI og symbiosen med mennesket.
 2. Det nødvendige sprog til at navigere og udforske den kommende æras udfordringer og muligheder.
 3. AI-learning: Ikke mere monolog! Oplev en verden, hvor du kan stille spørgsmål, modtage tilpasset feedback, få hjælp, og perspektiver på dine tanker. Alt dette gennem teknologier som ChatGPT – tilgængeligt 24/7!
 4. Et nærmest uendeligt antal efterfølgende AI-learning kurser. Jeg introducerer dig til, hvordan du kan bruge AI til at lære næsten hvad du har lyst til. Og dette koster ikke ekstra!

* Jeg opfordrer, at der stilles 2-3 personer til rådighed, som jeg kan interagere med under foredraget, så eksemplerne kan tilpasses publikums specifikke behov!

Målgruppen

Dette foredrag henvender sig til organisationer, fra sygehusvæsnet til IT-sektoren og uddannelsesinstitutioner, som ønsker at forstå og forberede sig på AI’s voksende indflydelse.

Foredraget er essentielt for enhver, der vil være på forkant i en fremtid formet af AI.”

Det praktiske

Sprog: Foredraget er på dansk eller engelsk (efter behov).

Underviser: Bartek har været en AI-udforsker og filosof siden 1996 med en passion for idéudvikling og futuristisk tænkning. Skaber af kurser og workshops med AI, og forfatter til flere bøger om filosofi og AI. Bartek har også arbejdet med software test og automatisering på flere store IT-projekter.

Varighed: 1 time.
Kan forkortes ned til 20 min.
Kan forlænges op til 2 timer.

Lokation: On-site hos jer (kan evt. også køres online)

Pris:

39.995 kr. + transport

Investeringen i dette foredrag kan synes betydelig, men det er vigtigt at overveje den langsigtede værdi og de varige fordele, som din organisation vil opnå.

 • Foredraget er designet til at udstyre dig og din organisation med viden og værktøjer til ikke kun at navigere i en AI-drevet fremtid, men også til at forme den aktivt.
 • Deltagelse vil åbne døren til transformative læringsmetoder, såsom AI-learning (e-learning 3.0), som kan booste organisatorisk læring og skabe betydelige besparelser på kurser og undervisningsmaterialer.
 • Desuden vil en dybere forståelse af AI’s praktiske potentiale og udfordringer hjælpe med at fremme mere effektive og oplyste medarbejdere, medlemmer og frivillige, hvilket ultimativt vil gavne organisationens bundlinje.
 • Vi er så overbeviste om værdien af vores produkt, at hvis du føler at du ikke har opnået den forventede værdi, så tilbyder vi en fuld tilbagebetaling på de 39.995 kr. indenfor 30 dage
 • Som bonus giver vi: op til 10 medarbejdere 1 måneds adgang til vores community: “AI-kaffe for virksomheder”. Her dykker vi ned i, hvordan vi kan optimere arbejdsrutiner, styrke medarbejderne og fuldt ud udnytte den digitale transformation. Dette har en værdi af 12.950 kr.! (Læs mere)

Jeg tror på, at enhver organisation har potentialet til at blomstre i den AI-drevne æra. Grib chancen, forvandle måden I lærer på, og lad os sammen skabe den fremtid I ønsker!