Boost Din Organisations Læring med AI (Foredrag)

Formål

Er du træt af:

 • Et uoverskueligt landskab af viden?
 • Dyre og ikke-anvendelige standardiserede kurser?
 • Uaktuelle e-learning monologer, der ikke matcher dine behov?

Mød AI-learning, hvor du fremmer personlig og professionel udvikling, som du kan læse mere om nedenfor.

For AI’s potentiale ligger ikke kun i automatisering, men i den dybere symbiose mellem AI og mennesket. AI kan hjælpe individet og individet kan hjælpe AI 💪❤️🦾

Hvad er AI-learning?

Dette er det næste trin i udviklingen: fra historier til bøger til biblioteker til internettet og nu AI med AI-learning!

 • Interaktive Dialoger: Ikke mere monolog! Stil spørgsmål, få tilpasset feedback, få hjælp til problemer og få perspektiver på dine tanker. Ja! Alt dette kan ChatGPT og så i 24/7!
 • Få overblik: Få hjælp til at lægge en undervisningsplan, der passer til netop dine behov, dit skema og dine kompetencer! De emner, som er lette hopper du let over og de du ikke helt forstår kan du få uddybet og øvet mere på!

For AI handler ikke kun om at automatisere, men for at gøre os alle endnu dygtigere. Og den erfaring vi så skaber, kan gøre AI endnu bedre! Tænk en fremtid hvor menneske og AI er i symbiose!

ChatGPT er ikke perfekt

Jeg arbejder løbende på at forbedre systemet og har metoder og erfaring til at håndtere og minimere fejl information.

Det bedste er: Jeg kan lære dig hvordan!

Hvad får du/I med hjem?
 1. Forståelse af ChatGPT og dets muligheder.
 2. Hands-on eksempler på AI-learning.
 3. Skræddersyet foredrag tilpasset dine behov!*

* Jeg opfordrer, at der stilles 2-3 personer til rådighed, som jeg kan interagere med under foredraget, så eksemplerne kan tilpasses publikums specifikke behov!

Målgruppe:

 • Virksomheder, der ønsker at højne kompetenceniveauet.
 • Uddannelsesinstitutioner, der søger at styrke elever og aflaste lærere.

Et studie viste, at konsulenter der brugte ChatGPT, øgede deres effektivitet med 17 til 43 % (kilde)

Det praktiske

Sprog: Foredraget og materialet er på dansk eller engelsk (efter behov).

Underviser: Bartek har været en AI-udforsker og filosof siden 1996 med en passion for idéudvikling og futuristisk tænkning. Skaber af kurser og workshops med AI, og forfatter til flere bøger om filosofi og AI. Bartek har også arbejdet med software test og automatisering på flere store IT-projekter.

Varighed: 1 time.
Kan forkortes ned til 20 min.
Kan forlænges op til 2 timer.

Lokation: On-site hos jer (kan evt. også køres online)

Pris:

39.995 kr. + transport

Det kan synes som en stor investering, men overvej dette:

 • Et standard 1-dags-kursus kan nemt koste 5.000 kr. per deltager. For 39.995 kr. kan du sende 8 deltagere på et 1-dags kursus eller 2 deltagere på et 4-dages kursus.
 • Vores tilbud indebærer et 1-times interaktivt foredrag, der introducerer jer for en verden af AI-drevne kurser, hvor de 39.995 kr. kun er en engangsinvestering!
 • Prisen forbliver den samme, uanset, hvor mange efterfølgende AI-drevne kurser I tager, hvor teknologien fungerer som jeres personlige mentorer og undervisere.
 • Vi er så overbeviste om værdien af vores produkt, at hvis du føler at du ikke har opnået den forventede værdi, så tilbyder vi en fuld tilbagebetaling på de 39.995 kr. indenfor 30 dage
 • Som bonus giver vi: op til 10 medarbejdere 1 måneds adgang til vores community: “AI-kaffe for virksomheder”. Her dykker vi ned i, hvordan vi kan optimere arbejdsrutiner, styrke medarbejderne og fuldt ud udnytte den digitale transformation. Dette har en værdi af 12.950 kr.! (Læs mere)

Er du klar til at transformere læringen i din virksomhed eller institution og opnå jeres mål?