Bliv en test-ingeniør med AI

En dygtig mentor kan være afgørende for en test-automation-engineers udvikling.
Test automation faget dækker over enormt mange områder og det kan være svært at finde ud af, hvor man skal starte eller hvad der er essentielt at kunne. I stedet for at navigere igennem udfordringerne alene, kan man søge vejledning hos en mentor, for at spare tid og penge. Desværre er det ikke lige til at finde én og at tage en masse kurser er enormt dyrt.

Jeg tilbyder et alternativ:

Et kursus, som kan gøre dig til en ChatGPT ekspert, hvor du omdanner ChatGPT til en AI-testmentor. Denne AI-mentor besidder en omfattende viden om softwaretest, programmering, testautomatisering, testdesignteknikker og test planer. Den giver mulighed for at stille detaljerede spørgsmål, give vejledning i konkrete scenarier, finjustere testdesignteknikker og hjælpe med at lære teknologierne.

Ja, ChatGPT4 er ikke perfekt.

har den vist sig kompetent inden for områder som programmering, test teori, testdesignteknikker, og mange andre discipliner. Så, hvis den kan klare disse discipliner, hvorfor skulle den så ikke kunne hjælpe dig med at klare dem?

På dette kursus gør vi dig til en ChatGPT-ekspert

Vi udstyrer dig med redskaberne til at anvende ChatGPT til skabe din revolutionerende AI-mentor. Sammen med din AI-mentor kan I skræddersy en undervisningsoplevelse, der kan lære dig præcis det du har behov for. Du kan få lavet en undervisningsplan, der kan lære dig et område indenfor programmering. Den kan give dig øvelser og opgaver. Den kan hjælpe dig med at fejlfinde, hvorfor din kode f.eks. ikke virker. Du kan også spørge om hvordan en dygtig test automation engineer ville have taklet et scenarie.

Er du klar til at overveje ChatGPT som din næste AI-mentor?

Lad mig hjælpe dig med at beherske den!

Målgruppe:

Testere, der ønsker at lære at programmere og automatisere.
Udviklere, der ønsker at blive bedre til at teste.
Almindelige mennesker, der ønsker at starte på en karriere indenfor software-test.

Ingen forudgående erfaring med ChatGPT er nødvendig.

Sprog:

Kurset og materialet er på dansk eller engelsk (efter behov).

Underviser:

Bartek er en AI-udforsker og filosof siden 1996 med en passion for idéudvikling og futuristisk tænkning. Skaber af kurser og workshops med AI, og forfatter til flere bøger om filosofi og AI. Bartek har også arbejdet med software test og automatisering på flere store IT-projekter.

Varighed:

1 time.

Pris: 29.995 kr. + transport

Invester i et interaktivt foredrag, der ikke kun giver indsigt, men også åbner døren til fremtidens e-learning. Tænk over det: Et standard 1-dags-kursus kan let koste 5.000 kr. per deltager. Med vores tilbud får du et 1 times interaktivt foredrag, der kan inkludere mange deltagere, og derefter fri adgang til et utal af AI-drevne kurser, hvor teknologien fungerer som din personlige underviser.

Vi er så sikre på værdien af vores produkt, at hvis du føler, at du ikke har opnået den forventede værdi inden for 14 dage, giver vi dig pengene tilbage.

Og nu er netop tidspunktet i denne investering, for mens andre ridder på hurtige heste, så kan du overhale dem i din nye bil!