AI-kaffe for Virksomheder

I hjertet af hver virksomhed ligger en drøm.
En drøm om innovation, vækst og en lysere fremtid.

Mens vi i dag står på tærsklen til en ny æra, hvor AI spiller en hovedrolle, er det vigtigt at forstå, at dens fulde potentiale rækker langt ud over blot at gøre vores arbejde hurtigere.

Det ville være som at ønske hurtigere heste, når det, vi faktisk har brug for, er biler. AI har potentialet til at introducere noget helt nyt og revolutionerende til verdenen. Så i stedet for at producere AI-værktøjer, der kan producere traditionel e-learning hurtigere, så kan vi bare bruge AI, som e-learning 2.0!

E-learning 2.0

Traditionel e-learning har ofte været en monolog fra underviseren, hvor e-learning 2.0 er en interaktiv dialog mellem kursist og underviser.

Forestil dig at kunne stille præcise spørgsmål og få nøjagtige svar, eller endda at få AI’en til at designe en hel undervisningsplan specielt til dig.

Uanset om du har brug for øvelser, feedback på opgaver eller indsigt i tidligere beskrevne modeller, er ChatGPT4 din personlige underviser.

Forestil dig at have en simuleret udgave af Barak Obama, Jesus eller Søren Kierkegaard som din mentor! AI gør det muligt. Gennem teknologien kan du få en skræddersyet undervisningsoplevelse, der ikke kun er baseret på bøger, men også på den kollektive viden og erfaring fra hele menneskeheden.

Med vores AI-kaffe kurser og foredrag vil vi guide dig igennem, hvordan du kan konfigurere og anvende ChatGPT4 til dette formål!

Pris: 29.995 kr. + transport

Invester i et interaktivt foredrag, der ikke kun giver indsigt, men også åbner døren til fremtidens e-learning. Tænk over det: Et standard 1-dags-kursus kan let koste 5.000 kr. per deltager. Med vores tilbud får du et 1 times interaktivt foredrag, der kan inkludere mange deltagere, og derefter fri adgang til et utal af AI-drevne kurser, hvor teknologien fungerer som din personlige underviser.

Vi er så sikre på værdien af vores produkt, at hvis du føler, at du ikke har opnået den forventede værdi inden for 14 dage, giver vi dig pengene tilbage.

Og nu er netop tidspunktet i denne investering, for mens andre ridder på hurtige heste, så kan du overhale dem i din nye bil!

Vores interaktive foredrag inkluderer:


Hver epoke har sin teknologi, der former den. Men bag hver maskine, står et menneske. Sammen kan vi sikre, at teknologiens fremmarch går hånd i hånd med vores værdier, drømme og håb.

For AI er mere end blot kode; det er en mulighed for at forme vores fælles fremtid.